Fórum

mikulášští tatové - diskuze ke konání v Rovečném

Last post
adam

adam
85 posts
---
01.09.2025 17:31

ad Rovečné

ahoj Máro,
z principu sice nemám nic proti tomu pomoct vám vykrýt sezónu, ale dát skoro 7000 Kč za 3 lidi bez pití se mi popravdě dávat nechce, byť bychom to měli celé komfortní a bez práce. Dražších víkendů mám přes rok docela dost a tatovské víkendy by z mého pohledu měly být finančně méně náročné. Mě nevadí vařit a většině borců myslím nevadí mi v kuchyni asistovat.
Byť oceňuji tvoji snahu vyjít cenou vstříc, přesto bych dal přednost nějaké skromnější variantě, kde budeme moci více díky své práci šetřit rozpočet.
Díky
Adam

Edited by adam - 01.09.2025 17:32

michal

michal
8 posts
---
02.09.2025 08:54

Re: ad Rovečné

Pokud bude v ceně i sníh, tak pro zimní akci to dokážu skousnout. M.

Hloza

Hloza
68 posts
---
12.09.2025 09:30

Zdar borci, vzhledem k tomu, že nejspíš pojedu, tak bude spíše pršet. Já bych to asi skousl, pokud do té doby nebudu v likvidaci Ale souhlasím s Adamem. Takže za mě, pokud většina bude chtít jet, nemám nic proti.

Prenge

Prenge
65 posts
---
12.09.2025 23:05

Zdar borci,
v zásadě souhlasím s Adamem i Přemou (který se sice vyjádřil do mailu, ale to je jedno).
Pokud to za sebe shrnu, tak pro mě jsou Tatovské víkendy ty, které se konají pokaždé jinde (s výjimkami), pokaždé s jiným nápadem a programem, a pokud možno levné, protože jiných drahých akci mám v prubehu roku po kokot s tim, že pokud máme kuchaře, tak si myslím že nějak práce v kuchyni není od věci, navíc když se u toho kecá.
Není to nic proti Márovi a jeho penzionu, je vidět, že se nám snaží vyjít vstříc, ale má představa Tatů je jiná.
Je fakt, že jsme o tom vlastně nikdy nevedli debatu, takže je asi dobře, že byla vyvolána.
V téhle souvislosti by bylo možná zajímavé si poslechnout i zbylé dva otce zakladatele, dnes již prakticky bývalé členy Tatů.
Pokud se mám vyjádřit jasně, tak preferuji akci jinde než v Rovečnem u Šanců.
Prenge

Bob

Bob
29 posts
---
19.09.2025 09:21

Zdar borci,
vzhledem k tomu,že asi nepojedem tak se zdržuji hlasování.
Stejně už je po 14.9.
Cao Mori

Přihlášení

Sponzor hostingu

Náhodný obrázek

Právě připojení

We have 14 guests and no members online